Ми, прекрасна стать, давно знаємо, що чоловіки люблять очима. І іноді цим користуємося, щоби привернути увагу якогось красеня. Давайте трохи докладніше поговоримо про те, чим можна зачепити чоловіка при виборі вбрання. Нові тенденції у світі моди дивіться на порталі pravoved.kiev.ua.

Дизайнери щороку пропонують нові моделі одягу. Але мода не завжди створюється для спокуси. Іноді актуальна річ сезону може відлякувати чоловіків, викликаючи здивування. Але є речі, які завжди привертають увагу протилежної статі, хоча вони можуть бути не в тренді. Штани-шаровари, довгі спідниці, безформні блузи можуть і бувають актуальними в деякі сезони, але вони не притягують чоловіків, не змушують захоплюватися і палати пристрастю. Зате прості джинси або майка, що обтягують, спіймають сотні цікавих поглядів. Потрібно розуміти, на що звертають увагу чоловіки, щоб не потрапляти в пастки дизайнерів.

Жіночий одяг, від якого чоловік буде без розуму

Симетрія в одязі

Більшість чоловіків міркують логічно. Цей тип мислення має на увазі точність та правильність. Саме тому асиметричні речі лише дратують сильну стать, а не захоплюють. Чим хитромудріший костюм, чим більше в ньому деталей, тим більше він відштовхує. Притому іноді відторгнення йде саме на несвідомому рівні, чоловік усувається, не розуміючи причини. Намагайтеся купувати одяг без зайвих кутів та неточностей. Звичайно, іноді можна собі дозволити, але не варто захоплюватися. Так, спадаюча бретелька може викликати розчулення, але важливо, щоб це виглядало природно, а не вульгарно.

Краса форм

Чоловіки не в захваті від довгих мішкуватих спідниць, об’ємних балахонів та безформних речей. Коли важко вгадати, якщо у жінки талія, він втрачається і знає, потім звернути увагу. Не викликає захоплення одяг, що змінює пропорції. На невисоких дівчатах речі на стегнах іноді сидять дуже негарно. Укорочені ноги, підкреслений живіт викликає огиду, а чи не симпатію.

Чоловіки не люблять надто складних конструкцій, не потрібно одягати по 10 речей відразу. Може подібні поєднання іноді і виглядають дуже унікально, але вони створюються не для позитивної оцінки чоловіків. Не варто так само створювати важкі костюми, які роблять дівчину не витонченою, а дуже незграбною і непідйомною. Вона може викликати асоціацію не з героїнею роману, а з іншим чоловіком, що не викличе інтересу.

Чоловіки люблять одяг, який обтягує жінку, підкреслюючи її спокусливі форми. Чим уже спідниця, тим краще! Також дуже популярні облягаючі джинси та штани. Такий одяг підкреслює всі особливості фігури, але при цьому не відкриває надто багато. Він може оцінити, які частини тіла найапетитніші, але при цьому виявити фантазію, представивши, як зніматиме ці речі.

Жіночий одяг, від якого чоловік буде без розуму

Жіночність

Ніколи витонченість та беззахисність не виходили з моди. Це символи жіночої природи, тому їх варто всіляко наголошувати. Спідниці, сукні, легені сарафани. Просто вибирайте речі, які відрізняють жінку від чоловіка. Штани, спортивні костюми, широкі джинси та футболки не годяться для образу сексуальної та чарівної дами.

Каблуки – це також елемент жіночності. Вони роблять ходу плавною. Важливо знайти свій підйом та розмір каблука. Чоловіки сміються з тих, хто не вміє носити подібне взуття або швидко в ньому втомлюється. Каблук повинен бути красивим і зручним, тому вибирайте не надто високі варіанти, вони вигідніше підкреслюватимуть красу. Неймовірні форми спотворюють ноги.

Нижня білизна

Зручна білизна — чудово, але тільки чоловіки божеволіють від мережив. Варто пам’ятати про це у різних ситуаціях. Іноді, коли спокуса не входить у плани, можна користуватися і звичайною білизною, але в моменти, коли ви вдвох, краще одягати щось збуджуюче. Нижня білизна червоного кольору позитивно впливає на бажання чоловіка. Доречні будуть і різні рюші.

Білизна прийнята демонструвати своєму чоловікові, а не всьому місту. Тому не варто вибирати моделі, які виглядатимуть з-під верхнього одягу. Вульгарно виглядають стрінги, що “вистрибують” із джинсів. Також у маєчках не варто заглиблювати вирізи, щоб краї бюстгальтера показувалися назовні. Якщо ж одяг дуже прозорий, краще вибрати не найменшу білизну. Воно має закривати все необхідне, а оголюватися можна буде наодинці з коханим.

Жіночий одяг, від якого чоловік буде без розуму

Як одягатись, вирішує кожна дівчина сама. Але варто зважати на ці правила, якщо ви хочете зустріти чоловіка своєї мрії.

Залишайтеся завжди елегантними та впевненими у собі, та своїй красі!