Кожній представниці прекрасної статі, незалежно від віку, хочеться бути дуже красивою, доглянутою та стильною. Однак, не у всіх жінок це виходить. На думку стилістів, можна виділити сім ключових помилок стилю у жінок після 35 років. Більше жіночих порад дивіться тут https://applemint.com.ua.

Вибір надто обтягуючих речей

Стилісти не радять жінкам після 35 років захоплюватися носінням одягу, що обтягує, оскільки подібні предмети гардеробу невигідно підкреслюють особливості жіночої фігури в даному віці – можуть зробити непотрібний акцент на складках тіла, а також візуально розширити фігуру.

7 основних помилок у стилі жінок після 35 років

Носіння речей у «молодіжному стилі»

Найкраще після 35 років віддавати перевагу класичним речам, це можуть бути як стримані костюми, так і сукні без яскравих принтів та зухвалих декоративних елементів.

Взуття на високих підборах

Жінка після 35 років у взутті на високих підборах виглядає, м’яко кажучи, негарно. До подібних «викликаючих» речей відносяться і ботфорти, і якесь екстравагантне взуття. Однак, від підборів після 35 років не варто відмовлятися, якщо немає жодних проблем зі здоров’ям ніг. Стилісти радять звернути увагу на класичні туфлі-човники із середнього розміру каблуком.

Об’ємні аксесуари

Вважається, що зараз потужні, об’ємні аксесуари вже не в тренді. Не варто їх одягати і жінкам після 35 років. Вони, як зазначають експерти, додають зайвого віку та обтяжують аутфіт. Краще наголосити на витончених мінімалістичних прикрасах.

7 основних помилок у стилі жінок після 35 років

Нанесення яскравого макіяжу

Яскравий макіяж, на думку експертів, у повсякденному житті не додає краси та елегантності жінці за 35 років, оскільки наголошує на вікових змінах на обличчі – зморшках, пігментних плямах. При денному світлі подібний «розмальовка» виглядає подібно до маски, тому від нього варто відмовитися.

Підбір зачіски не «за віком»

Варто зазначити, що не всі зачіски підходять жінкам у будь-якому віці. Наприклад, більш ніж дивно на солідній жінці виглядатиме зачіска, зібрана з двох пучків з боків, або хвостиків. Експерти радять жінкам після 35 років серйозніше підходити у виборі своєї зачіски – варто звернути увагу на тип особи, вікові зміни, якщо такі є, а також не лінуватися робити укладання.

Недоглянуті нігті

У жінці все має бути чудово, зокрема й манікюр. Тому великою помилкою жінок після 35 років є відсутність манікюру на руках, або надмірно яскравий і яскравий. Експерти радять робити вибір на користь пастельних відтінків та не забувати вчасно оновлювати манікюр.